MOUSIKO STEKI

Η Μουσική μας ενώνει!

Φίλοι και φίλες!
Το στέκι δεν δημιουργήθηκε σαν ανταγωνιστικό προς κανένα άλλο site!
Από την όποια εμπειρία μου σε ανάλογες σελίδες, διέκρινα την έλλειψη ενός χώρου, όπου θα δημοσιεύονται αποκλειστικά στίχοι προς μελοποίηση, και οι συνθέτες θα αναζητούν αυτούς τους στίχους και θα τους μελοποιούν!
Παρακαλώ πολύ λοιπόν, οι στίχοι που θα ανεβάζετε να είναι αποκλειστικά για τραγούδια, όπως επίσης και όποια τραγούδια δημοσιεύσετε να είναι στίχοι και μουσική από τα μέλη.
Απώτερος σκοπός, ίσως κάποιες ανεξάρτητες παραγωγές, για να μην τα ακούμε μόνο μεταξύ μας!
Σας ευχαριστώ πολύ όλους!

Κοινή χρήση

Απάντηση σε αυτό

Απαντήσεις σε αυτή τη συζήτηση

Καλησπέρα Νεκτάριε! Πολύ καλή η ιδέα σου , συμφωνώ κι εγώ να δημοσιεύονται στίχοι για μελοποίηση! Καλή προσπάθεια, καλή επιτυχία εύχομαι σε όλους!

Απάντηση σε αυτό

Θα ήθελα μια ερώτηση να κάνω κι ελπίζω να μη γίνομαι βάρος...
Γράφω στίχους αλλά από μουσική θεωρήστε με "αγράμματη", μια απλή ακροάτρια είμαι και τίποτα περισσότερο.
Οι περισσότερες δημιουργίες μου είναι σε ελεύθερο στίχο, υπάρχουν όμως και κάποιες σε έμμετρο...
Μπορώ να δημοσιεύω στη σελίδα σας όλες, άσχετα απ' το είδος τους, ή θα προτιμούσατε να βλέπατε μόνο τις έμμετρες;
Ρωτάω ώστε να μην υπάρξει κατάχρηση του χώρου ή του χρόνου σας από εμένα...

Εύχομαι επιτυχία σε κάθε σας προσπάθεια,
να είστε καλά,

Μαρία Κ.

Απάντηση σε αυτό

Ξεκίνησε με κάποια έμμετρα, που είναι και ο βασικός κορμός του site, και ασφαλώς αν αισθανθείς την ανάγκη ανέβασε και ελεύθερο!

Απάντηση σε αυτό

Απάντηση σε αυτό

RSS

Πληροφορίες

NEKTARIOS NEKTARIOS δημιούργησε αυτό το κοινωνικό δίκτυο στο Ning.

Φόρουμ

NEKTARIOS

Θα με μελοποιήσει κανείς; 56 απαντήσεις 

Ξεκίνησε από τον/την NEKTARIOS. Τελευταία απάντηση από τον/την ΚΟΝΤΙ ΔΟΝΑΡΑ ΝΤΙΝΑ 22 Νοέ.

NEKTARIOS

Στίχοι για το "Χαμόγελο του παιδιού" 58 απαντήσεις 

Ξεκίνησε από τον/την NEKTARIOS. Τελευταία απάντηση από τον/την JBNatassa 10 Ιουν.

Σήμα

Γίνεται φόρτωση...

© 2009   Δημιουργήθηκε από τον/την NEKTARIOS στο Ning.   Δημιουργήστε το δικό σας κοινωνικό δίκτυο

Διακριτικά  |  Αναφορά προβλήματος  |  Απόρρητο  |  Όροι χρήσης

Συνδεθείτε για να συνομιλήσετε